Редактор: Веселин Златковe-mail: [email protected]кадър bTVНе съм влизал в спалнята на Бойко

...
Редактор: Веселин Златковe-mail: veselin_zlatkov_petel.bg@abv.bgкадър bTVНе съм влизал в спалнята на Бойко
Коментари Харесай

Цветанов: Не съм влизал в спалнята на Борисов, но на записите е гласът на премиера

Редактор: Веселин Златков

e-mail: [email protected]

кадър bTV

Не съм влизал в спалнята на Бойко Борисов, само че фрагментите може и да са същински. Това обаче би трябвало да кажат способените органи, разяснява в студиото на bTV някогашната „ дясна ръка “ на премиера Цветан Цветанов. Той съобщи, че при всички случаи създател на фрагментите е жена.

Според Цветанов това, че Борисов е сниман в спалнята си, освен това до момента в който спи, демонстрира, че са правени от някой, с който той „ най-малко за известно време е имал нещо общо “. Цветанов сподели също, че по-вероятно аудиозаписите да са достоверни.

Бившият втори в ГЕРБ разяснява известни архивни фрагменти, на които се вижда по какъв начин целува ръка на Бойко Борисов за амнистия. Цветанов изясни, че това било плод на екзалтгация и закачки с младежката организация на ГЕРБ, на чийто конгрес се разиграва обстановката. Според него казусът, подложен в подтекст „ не е чак толкоз афектиран “.

„ Аз бях единственият, който е изказвал друго мнение от Борисов “, сподели още Цветанов. Той заяви, че името на неговата политическа групировка към този момент е резервирано и е " Републиканци за България ". Прогнозата му беше, че и неговата групировка, и ГЕРБ ще вземат на идващите избори към 500 000 гласа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР